Over Excellent traffic

“Meer voertuigbeheersing, meer veiligheid, meer verkeersinzicht.
Dat geven wij het liefst.”

Bij Excellent Traffic!

“Na mijn middelbare school wist ik het meteen. Ik wilde rijinstructeur worden. Onderwijzen en onderrichten zit mij in het bloed. En rijden is mijn passie. De combinatie heb ik in mijn beroep van rijinstructeur gevonden. Van nature ben en blijf ik rustig, wat er ook gebeurt. Deze eigenschappen kwamen me altijd al van pas toen ik bij Defensie werkte. En tegenwoordig hoor ik het nog steeds. Wat blijf jij toch altijd rustig…”

Het kan altijd beter
Goran Hassan is sinds 2003 actief bezig in het vak van rijinstructeur. Een instructeur in hart en nieren. Bij Defensie was hij in de periode 2006-2009 instructeur voor verschillende voertuigen. Na deze leerzame periode waar hij de kneepjes van het vak leerde, maar ook veel mensenkennis opdeed, werkte hij voor een korte periode bij ANWB. In die tijd ging hij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige rijschool waar hij voor zou kunnen werken. “Want ik vond dat het beter kon.” In 2010 ging hij een samenwerkingsverband aan met Piet Dubbeldam uit Barendrecht om daarmee zijn eigen, in 2007 gestichte bedrijf Excellent Traffic verder uit te breiden. Cursussen en bijscholing speelden vanaf toen een grote rol. En dat blijkt uit de benadering van zijn klanten.

ET Rijopleidingen

$

Vaste instructeur, vaste auto

$

Hoog slaging percentage

$

Aangepaste auto voor minder validen.

$

Ook automaat beschikbaar

$

Wij kunnen het examen tot op de dag en tijdstip bepalen

Beoordelingen

“Yes, Maite Dunkhorst ook in de pocket!”

Maite Dunkhorst

Jij was totaal niet zenuwachtig! Daarom is het zo goed gelukt! Super mooie rit Kim! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs in 1x!

Kim

En ook jij Jens Mudde gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs in 1 x

Jens Mudde

R

Rijden met uitdaging of beperking

Bij ET rijopleiding kun je ondanks faalangst of persoonsgebonden uitdagingen toch je rijexamen halen. Onze speciaal geschoolde rij-instructeur kan jou helpen om weer met vertrouwen achter het stuur te gaan zitten.

Rijden met uitdaging of beperking

Belangrijk kenmerk van de rijlessen van Excellent Traffic is dat er echt oog is voor de persoon achter de klant. Wat is het doel van de klant en hoe wil hij of zij dat bereiken? Zijn er angsten of beperkingen waarmee de klant te kampen heeft? Vanuit Excellent Traffic hebben we oog voor deze facetten. Faalangst, verkeersangst maar ook persoonsgebonden uitdagingen als autisme, ASS of ADHD kunnen de rijvaardigheden beïnvloeden. Door de problematiek te onderkennen en te  (h)erkennen maken we rijles en daarmee een rijbewijs voor deze doelgroepen mogelijk. We kijken wat er nodig is en hebben onderwijs- en coachingstechnieken in huis om er een succes van te maken. We bespreken de angsten, kijken waar deze vandaan komen en accepteren deze aan het begin. Op deze manier kunnen we gezamenlijk omgaan met situaties. Daarbij begeleidt Excellent Traffic duidelijk en rustig de klant, en laat zien dat de instructeur altijd meerijdt en kan ingrijpen indien nodig.

 

alle rijopleidingen eerste 1.5 uur voor €39.-

 

Direct aanmelden